Wordt jij een redacteur ?

Gepubliceerd op 22 augustus 2024 om 12:10

Oproep aan iemand die het leuk vindt om aangesloten te zijn bij een team dat werkt aan positiviteit, verbinding en support!

 

Ben jij iemand die graag schrijft over spirituele elementen? Vind je het fijn om anderen te inspireren en te motiveren met jouw woorden? Dan hebben wij goed nieuws voor jou! Wij zijn namelijk op zoek naar enthousiaste redacteurs om ons team te versterken.

 

Als redacteur van ons team krijg je de kans om maandelijks minstens één artikel aan te leveren.

Meerdere artikelen zijn uiteraard ook welkom. Jouw naam wordt hierbij uiteraard vermeld bij de tekst. Daarnaast richt je je op lezers van Zussz magazine, waardoor jouw woorden een mooi bereik zullen hebben.

 

Wat wij belangrijk vinden in onze redacteurs is dat ze gepassioneerd zijn over positiviteit, verbinding en support.

Ons doel is om artikelen te creëren die de lezers aanzetten tot nadenken, inspireren en helpen groeien. We geloven sterk in de kracht van woorden en willen deze gebruiken om een verschil te maken in het leven van anderen.

 

Als redacteur zul je de vrijheid hebben om onderwerpen te kiezen die voor jou relevant zijn binnen het spirituele domein. Of het nu gaat over mindfulness, meditatie, zelfliefde of persoonlijke ontwikkeling - we moedigen diversiteit aan en staan open voor verschillende invalshoeken.

 

Daarnaast hechten we veel waarde aan authenticiteit. We willen dat onze artikelen geschreven worden met passie en oprechtheid.

Jouw eigen ervaringen en inzichten zijn waardevol en kunnen anderen inspireren.

Dus wees niet bang om jezelf te laten zien en jouw unieke stem te laten horen.

Samen streven we naar een positieve impact op de levens van onze lezers.

We willen hen helpen groeien, zichzelf ontdekken en hun eigen kracht vinden.

Door middel van jouw woorden kun jij een bron van inspiratie zijn voor anderen.

 

Dus, ben jij iemand die het leuk vindt om aangesloten te zijn bij een team dat werkt aan positiviteit, verbinding en support?

Ben je spiritueel ingesteld en schrijf je graag over deze elementen?

Sluit je dan aan bij ons team van redacteurs!

 

Stuur ons een bericht met wat informatie over jezelf, jouw schrijfervaring en waarom jij graag deel zou willen uitmaken van ons team. We kijken ernaar uit om van je te horen!

 

Samen kunnen we een verschil maken in de wereld door middel van positieve woorden, verbinding en support. Doe mee en laat jouw stem horen!

Reactie plaatsen

Reacties

Mutlu Polat
een maand geleden

Als een nlp coach en spirituele coach kan ik zeker inspiratie geven